За ваше добро здравје

ДОДАТОЦИ НА ИСХРАНА

АМИНАЛОН

(100 филм-обложени таблети)

GABA како главен инхибиторен неуротрансмитер се користи за регулирање на:: нервоза; депресија; стрес; несоници; предменструален синдром (ПМС); епилепсија; стабилизирање на крвниот притисок; АДХД (Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност)
Прочитај повеќе

ВИТАМИН Д3 400 IU

(10ml / 30ml)

Со посебно внимание го изработуваме ВИТАМИН Д3 400 ИЕ, маслени капки. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, безбедно за најмалите.
Придонесува за нормална апсорпција/ искористување на калциум и фосфор во организмот. За одржување на здрави коски и за нормална мускулна функција. Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Потребен е за нормален раст и развој на коски кај деца. Одржува нормална концентрација на калциум во крвта.
Поддршка на имунолошкиот систем за целото семејство!
Прочитај повеќе

ВИТАМИН Е 100 IU

(таблети за џвакање без додаден шеќер)

Витамин Е во форма на таблети за џвакање со вкус на лимон и ананас. Претставува моќен антиоксиданс кој ги штити клетките од оштетување. Го подобрува имуниот систем, спречува оштетување на крвните садови и помага за полесна апсорпција на други витамини. Се препорачува при зголемен физички напор и изложеност на стрес.
Важен антиоксидант за Вашето здравје!
Прочитај повеќе

ВИТАМИН Ц 500MG

(Ascorbic acid таблети)

Витаминот Ц придонесува за одржување на нормалната функција на имуниот систем, за нормална функција на 'рскавицата, придонесува за нормално формирање на колаген и нормална функција на кожата. Учествува во градба и одржување на сврзното ткиво, крвните садови, непца, коски. Витаминот Ц придонесува за заштитата на клетките од оксидативен стрес, ја зголемува апсорпцијата на железото, го намалува чувството на замор.
Важен антиоксидант за Вашето здравје!
Прочитај повеќе

ИММУНО Б-КОМПЛЕКС

(филм-обложени таблети)

Комбинација на витамини од групата Б, кои го надополнуваат недостатокот на овие витамини во организмот.
За поддршка на имуниот систем!
Прочитај повеќе

ИММУНО ПЛУС

(10 витамини + 10 минерали филм-обложени таблети)

Внимателно одбрана комбинација на витамини и минерали кои влегуваат во линијата ИММУНО Плус, а ги препорачуваме на сите кои се изложени на стрес, особено при зголемен ментален и физички напор.
Препарат кој ги задоволува дневните потреби на витамини и минерали во организмот за одржување на здравите процеси во телото кај возрасни.
За здравје и виталност!
Прочитај повеќе

Иммуно Детокс

(Иммуно Детокс)

Kaпсулите Иммуно Детокс се додаток во исхраната, кои содржат витамин А, витамин C, витамин Е и Селен, комбинација која помага во регулација на оксидо-редуктивните процеси во организмот, со што придонесуваат во заштита на клетката од оксидативен стрес. Иммуно Детокс капсулите придонесуваат за нормална работа на имуниот систем.
За чист организам!
Прочитај повеќе

СЕРАПЕПТАЗЕ

(Серапептазе)

Инфламаторниот одговор на вашето тело е неопходен за заздравување и регенерацијa на оштетените ткива, а тоа може да предизвика болка и непријатен оток. ЈАКА НОВА во своето портфолио го има Серапептазе 60.000 IU или 120.000 ИЕ, додаток на исхраната кој се препорачува при сите инфламаторни процеси во Вашето тело.
Решение за Вашите инфламаторни процеси!!
Прочитај повеќе

МАГНЕЗИУМ ПРЕМИУМ

(МАГНЕЗИУМ ПРЕМИУМ)

За високо ниво на енергија, добро здравје и баланс земете Magnesium PREMIUM единствен во форма на цитрат малат течна форма!
Прочитај повеќе
За ваше добро здравје

КОЗМЕТИКА

Јекодерм®

(маст)
25% маст со Jecoris Oleum (рибино масло) 100% природно, без конзерванси, парабени и парфеми Дерматолошки тестирано во акредитирана лабораторија во земја членка на ЕУ
Здрава, мазна и еластична кожа!
Прочитај повеќе

Пантенол

(спреј мист)
Раствор 5% dexpanthenol во пакување од 100ml Дерматолошки тестирано во акредитирана лабораторија во земја членка на ЕУ
Мазна и свежа кожа и блескав изглед.
Прочитај повеќе
За ваше добро здравје

ДОДАТОЦИ ЗА ИСХРАНА

аМИНАЛОН

(100 филм-обложени таблети) GABA како главен инхибиторен неуротрансмитер се користи за регулирање на:: нервоза; депресија; стрес; несоници; предменструален синдром (ПМС); епилепсија; стабилизирање на крвниот притисок; АДХД (Синдром на дефицит на внимание и хиперактивност)

ВИТАМИН Д3 400 IU

(10ml / 30ml)

Со посебно внимание го изработуваме ВИТАМИН Д3 400 ИЕ, маслени капки. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, безбедно за најмалите.

Придонесува за нормална апсорпција/ искористување на калциум и фосфор во организмот. За одржување на здрави коски и за нормална мускулна функција. Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Потребен е за нормален раст и развој на коски кај деца. Одржува нормална концентрација на калциум во крвта.

Поддршка на имунолошкиот систем за целото семејство!

ВИТАМИН Е 100 IU

(таблети за џвакање без додаден шеќер)

Витамин Е во форма на таблети за џвакање со вкус на лимон и ананас. Претставува моќен антиоксиданс кој ги штити клетките од оштетување. Го подобрува имуниот систем, спречува оштетување на крвните садови и помага за полесна апсорпција на други витамини. Се препорачува при зголемен физички напор и изложеност на стрес.

Важен антиоксидант за Вашето здравје!

ВИТАМИН Ц 500MG

(Ascorbic acid таблети) Витаминот Ц придонесува за одржување на нормалната функција на имуниот систем, за нормална функција на 'рскавицата, придонесува за нормално формирање на колаген и нормална функција на кожата. Учествува во градба и одржување на сврзното ткиво, крвните садови, непца, коски. Витаминот Ц придонесува за заштитата на клетките од оксидативен стрес, ја зголемува апсорпцијата на железото, го намалува чувството на замор. Важен антиоксидант за Вашето здравје!

ИММУНО Б-КОМПЛЕКС

(филм-обложени таблети)

Комбинација на витамини од групата Б, кои го надополнуваат недостатокот на овие витамини во организмот.
За поддршка на имуниот систем!

ИММУНО ПЛУС

(10 витамини + 10 минерали филм-обложени таблети)

Внимателно одбрана комбинација на витамини и минерали кои влегуваат во линијата ИММУНО Плус, а ги препорачуваме на сите кои се изложени на стрес, особено при зголемен ментален и физички напор.
Препарат кој ги задоволува дневните потреби на витамини и минерали во организмот за одржување на здравите процеси во телото кај возрасни.
За здравје и виталност!

Иммуно Детокс

(Иммуно Детокс)

Kaпсулите Иммуно Детокс се додаток во исхраната, кои содржат витамин А, витамин C, витамин Е и Селен, комбинација која помага во регулација на оксидо-редуктивните процеси во организмот, со што придонесуваат во заштита на клетката од оксидативен стрес. Иммуно Детокс капсулите придонесуваат за нормална работа на имуниот систем.
За чист организам!

СЕРАПЕПТАЗЕ

(Серапептазе)

Инфламаторниот одговор на вашето тело е неопходен за заздравување и регенерацијa на оштетените ткива, а тоа може да предизвика болка и непријатен оток. ЈАКА НОВА во своето портфолио го има Серапептазе 60.000 IU или 120.000 ИЕ, додаток на исхраната кој се препорачува при сите инфламаторни процеси во Вашето тело.
Решение за Вашите инфламаторни процеси!!

МАГНЕЗИУМ ПРЕМИУМ

(МАГНЕЗИУМ ПРЕМИУМ)

За високо ниво на енергија, добро здравје и баланс земете Magnesium PREMIUM единствен во форма на цитрат малат течна форма!

За ваше добро здравје

КОЗМЕТИКА

Јекодерм

(маст)
25% маст со Jecoris Oleum (рибино масло) 100% природно, без конзерванси, парабени и парфеми Дерматолошки тестирано во акредитирана лабораторија во земја членка на ЕУ
Здрава, мазна и еластична кожа!

Пантенол

(спреј мист)

Раствор 5% dexpanthenol
во пакување од 100ml
Дерматолошки тестирано во акредитирана лабораторија во земја членка на ЕУ

Мазна и свежа кожа и блескав изглед.