Имате дополнителни прашања?

  +389 2 272 6089

  Телефон

  office@jakanova.com.mk supply@jakanova.com.mk

  E-Mail

  Борис Трајковски 75, Кисела Вода, Скопје, Северна Македонија

  Локација