Кои сме ние?

Јака Нова

За Ваше добро здравје!

Нашата компанија

Јака Нова е Македонска компанија за производство на лекови, додатоци на исхрана и козметика.

Со врвен тим од стручни и образовани кадри, во производствените капацитети распоредени на над 2.500m2, ги имплеметираме сите модерни технологии и стандарди во производство на она што ќе го подобри Вашето здравје. Во секој сегмент од нашето работење, квалитетот е наш главен приоритет.

Во своето работење досега оваа компанија 60% од производството го пласирала на Македонскиот пазар а останатите 40% биле наменети за извоз во: Србија, Хрватска, Словенија, БИХ, Белорусија, Албанија, Косово, Украина, Азербејџан, Латвија, Ерменија и други европски држави.