Медиа Центар

УСПЕШНА СОРАБОТКА СО СКОПСКИ МАРАТОН 2022

Зборот здравје може да се дефинира како ментално, физичко и социјално добро а клучно за добар живот!
Ние, ЈАКА НОВА како производна компанија сме посветени на производство на препарати со врвен квалитет кои ќе бидат ефикасни и ќе Ви помогнат да се чувствувате здраво и задоволно во сопствената кожа.
Оттука и нашето мото ЗА ВАШЕ ДОБРО ЗДРАВЈЕ!
Скопски Маратон како организација подржува и прокламира физичко здравје, но не само тоа. Исто и социјално, со можностите кои им ги дава на учесниците, организаторите, соработници и волонтери за комуникација, дружба, многу насмевки и среќни моменти.
Од тука како синергија се јави природно нашата соработка која ја имавме оваа година 2022.
Подржуваме здрав натпревар, здрави навики, среќа и здрав живот!

ЈАКА НОВА, Спононзор на Скопски маратон

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *