БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…

Акција
Имуно Детокс 1+1 Гратис

Едно пакувањето содржи 30 капсули

241ден

Категорија: Ознаки: ,

Споделете:

Опис

Опис

Kaпсулите Иммуно Детокс- Se се додаток во исхраната ,кои содржат витамин А, витамин C,
витамин Е и Селен,комбинација која помага во регулација на оксидо-редуктивните процеси
во организмот,и придонесуваат во заштита на клетката од оксидативен стрес.
Иммуно Детокс-Se капсулите придонесуваат за нормална работа на имуниот систем.
Селенот придонесува за здравјето и убавиот изглед на косата и нокти. Тој продонесува и за нормална функционирање на тироидната жлезда.
Витаминот А придонесува за одржување на кожата и нормалниот вид.
Витаминот C придонесуваза намалување на чувство на замор, учествувајќи во нормализација на метаболизмот на создавање на енергија , придонесув во обновување на
редуцираните форми на витаминот Е, ја подобрува абсорпцијата на железо, придонесува во нормалното психолошко функционирање на организмот и за нормално функционирање на
нервниот систем. Витаминот C помага во формирање на колаген, нормално функционирање на крвните садови, коските , р’скавиците, непцата, кожата и забите.

ПРОДАЖНИ МЕСТА
Производот ќе го најдете во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Роса Вита, Алпи Фарм, Вивалек, ДНА Анни Фарм,, како и сите подобро снабдени аптеки. Може да нарачате ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ Производот ке Ви биде доставен на адреса со брза пошта!
АКТИВНИ СОСТОЈКИ
       Состојки     1 капсула      * ПДВ
Витамин А

( Retinyl Acetate)

    450 µg  RE            56
 Витамин Ц

(Ascorbic Acid)

     90 mg         113
Витамин Е

(DL-ά- Tocopheril Acetat)

 

30mg  ТЕ

 

250

 Селен

(Sodium Selenit)

        100µg          182

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Возрасни и деца над 14 години по една капсула на ден.

Кошничка