БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…

Витамин Е

Една таблета за џвакање содржи: 100 IU Tocopherol
Пакувањето содржи 30 таблети витамин Е

175ден

Споделете:

Опис

Опис

Витаминот Е е витамин растворлив во масти, кој делува како антиоксиданс во телото, штитејќи ги клетките од оштетување предизвикано од слободните радикали.
Тој игра клучна улога во одржувањето на клеточното здравје и ги штити клетките од оксидативен стрес. Помага во одржувањето на здрава кожа, нервниот систем и кардиоваскуларниот систем.

  • За здрава кожа
  • За хормонален баланс
  • За здраво срце
  • За добро ментално здравје

Виаминот Е е додаток на исхрана во форма на таблети за жвакање со вкус на лимон и ананас, не содржи шеќер.

ПРОДАЖНИ МЕСТА
Производот ќе го најдете во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Роса Вита, Алпи Фарм, Вивалек, ДНА Анни Фарм,, како и сите подобро снабдени аптеки. Може да нарачате ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ Производот ке Ви биде доставен на адреса со брза пошта!
АКТИВНИ СОСТОЈКИ

Една таблета за џвакање содржи: 100 IU Tocopherol

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1-2 таблети на ден.

Кошничка