БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…

Серапептазе 60.000 IU

1 капсула содржи 60000 И.Е природен ензим serratiopeptidase
Едно пакување има 30 капсули

494ден

Споделете:

Опис

Опис

СЕРАПЕПТАЗЕ е додаток на исхрана и претставува природен ензим кој има огромна примена во повеќе терапевтски области, а ефикасноста е потврдена со повеќе ин витро и ин виво клинички студии:

  • ја намалува болката и отокот
  • го намалува воспалението
  • го потпомага дејството на антибиотикот

Заради овие негови дејства, СЕРАПЕПТАЗЕ може да помогне при различни здравствени состојби :

  • Болки во зглобовите и мускулите
  • Респираторни инфекции
  • Постоперативно заздравување
ПРОДАЖНИ МЕСТА
Производот ќе го најдете во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Роса Вита, Алпи Фарм, Вивалек, ДНА Анни Фарм,, како и сите подобро снабдени аптеки. Може да нарачате ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ Производот ке Ви биде доставен на адреса со брза пошта!
АКТИВНИ СОСТОЈКИ

СЕРАПЕПТАЗЕ содржи природен ензим serratiopeptidase

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1-2 капсули на ден на гладно

Кошничка