БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…

Акција
Јекодерм + Витамин Е

Јекодерм маст 25 гр. содржи рибино масло (Jecoris oleum) 25%

Една таблета за џвакање содржи: 100 IU Tocopherol
Пакувањето содржи 30 таблети витамин Е

255ден

Категорија:

Споделете:

Опис

Опис

Јекодерм маст содржи

  • 25% рибино масло (Jekoris oleum) во природна подлога, богат извор на витамин А,Д и Омега-3
  • Пчелин восок
  • и е без вештачки бои и мирис

Витаминот Е е витамин растворлив во масти, кој делува како антиоксиданс во телото, штитејќи ги клетките од оштетување предизвикано од слободните радикали.

ПРОДАЖНИ МЕСТА
Производот ќе го најдете во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Роса Вита, Алпи Фарм, Вивалек, ДНА Анни Фарм,, како и сите подобро снабдени аптеки. Може да нарачате ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ Производот ке Ви биде доставен на адреса со брза пошта!
НАЧИН НА УПОТРЕБА

Јекодерм маст: Се нанесува 2-4 пати во текот на денот во тенок слој

Витамин Е: 1-2 таблети на ден.

Кошничка