БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СМЕТКА НАД 1.000 ДЕНАРИ…

Акција
Магнезиум Премиум Енерџи + Витамин Ц

250 мг магнезиум во еден флакон
Пакувањето содржи 5 флакони

Една таблета содржи 500мг аскорбинска киселина
Пакувањето содржи 30 таблети Витамин Ц

395ден

Категорија:

Споделете:

ПРОДАЖНИ МЕСТА
Производот ќе го најдете во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Роса Вита, Алпи Фарм, Вивалек, ДНА Анни Фарм,, како и сите подобро снабдени аптеки. Може да нарачате ONLINE со кликнување на копчето КУПИ ВЕДНАШ Производот ке Ви биде доставен на адреса со брза пошта!
АКТИВНИ СОСТОЈКИ

Еден флакон содржи 2083мг магнезиум цитрат малат, што одговара на 250мг чист магнезиум.

Една таблета: 500мг аскорбинска киселина

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Магнезиум Премиум Енерџи: Здрави деца: од 11 до 14 годишна возраст - половина до еден флакон во текот на денот.

Возрасни: 1 до 2 флакони на ден.

Витамин Ц: 1-2 таблети на ден.

Кошничка